kwi@tek Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Konrad udało mi się kupic ten silniczek za 150 zł używany lecz w stanie bdb dodam iż zakupiłem również od kolegi z forum regulator foxi 65 a mam nadzieje że będzie ok planuje łopatki 14x6 ogólnie dam znac jak to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Tak myślałem, że to jest używany bo AXI już bodaj od 2 lat nie ma w ofercie /12 tylko /14 z 660kv. Twój to bodaj 720kv. Na pewno będzie dobry, to są świetne i bardzo wytrzymałe silniki. Tylko sprawdź - czyli posłuchaj jak z łożyskami żebyś nie maił niespodzianki w locie. Łopatki 14x6 wydają się być idealne tylko, że ten regulator 65A może być ciut, ciut za mały, taki 70-75A byłby idealny. Będziesz pewnie na granicy bo na tych łopatkach powinien brać coś koło 60A przy 4s. Ale gratuluje dobrego zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Obiecałem że po oblocie się odezwe a więc jestem cały w skowronkach zestaw który zainstalowałem ciągnie jantara do góry pod kątem 60 stopni na spoko muszę uważac przy startach bo model sam wychodzi z ręki pozdrawiam Kolegów w szczególnosci Konrada dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 No to gratuluje ponownego oblotu. Co do startów to właśnie tak ma być sam powinien sobie odlecieć bez zbędnego silnego machania przy starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi