Maciej Mikołajczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam wszystkich tu zgromadzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zerknij w regulamin . Napisz coś więcej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Mikołajczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 O profilowe się rozchodzi ? A jako że nie mogę edytować to tak... Mam 16 lat i mieszkam w Białymstoku. Moją i z resztą zapewne jak wszystkich tu pasją jest lotnictwo... Obecnie buduje swój drugi model rc do walk ESA z którym mam problem... Mam nadzieję że pomożecie A i jeszcze jedno pytanko...w jaki sposób mogę ustawić swój awatar ? ( android ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Już lepiej .Edytuj tylko miejscowość. Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi