Marcinmb Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 witam Mam pytanie Czy znacie ajkis Program do obrobki filmow w formacie 3gp??Chodzi mi o dodanie muzyki obciece niepotrzbnych kawalkow ewentualne sklejenie 2 filmow itp.Prosze o pomoc bo mam pare ciekawych filmow modelarskich ale bez obrobki to takie kiepskie sa Ps. Za pomoc dodam Punkcik Ps2 Google nie pomogly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 witam Mam pytanie Czy znacie ajkis Program do obrobki filmow w formacie 3gp?? Ps2 Google nie pomogly... A mnie pomogły: Pinnacle cytat: Formaty wejściowe (IMPORT): wideo: DV,AVI, MPEG-1, MPEG-2, DivX, MPEG-4, 3GP(MPEG-4), WMV audio: MP3, MPA, WAV, AC3 graficzne: BMP, GIF, JPG, PCX, PSD, TGA, TIF, WMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Polecam też program Adobe Premiere. Obsluguje wszystko. Tylko jeden problem. Drogi jak cholera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ojojoj...Mi raczej chodizlo o darmowy program...Ale dziekuje za pomoc i fatyge..No coz chyba nic darmowego nie ma... :oops: :roll: ps.Niewiem dlaczego ale nie mam tego przycisku pomocy i nie mam jak dodac Punktu za pomoc... :roll: EDIT:Program Adobe Premiere jest do pobrania z tej strony: http://www.soft32.com/download_315.html Jest to wersja Trial a licencja kosztuje :!: 549.99$ :!: :roll: Dziekuje za pomoc i naprawde neie wiem jak dotac punkt pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dodam że jest jeszcze windowsowy Windows Movie Maker. Jest tam kilka efektów i przejść miedzy scenami. Spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Do 3gp użyj jakiegoś konwertera. Jakiś rok temu szukałem trochę i coś tam znalazłem, teraz już nie mam. Jak przekonwertujesz to możesz nawet i na moviemakera wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jest to wersja Trial a licencja kosztuje :!: 549.99$ :!: :roll: Dziekuje za pomoc i naprawde neie wiem jak dotac punkt pomocy... Pinnacle studio to koszt ok 270 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Patryk Urban, masz racje ale jak przekonwertuje np na AVI to jakosc ;/ probowalem konwertowac na 5-6 roznych formatow i najlepszy byl AVI ktory i tak strasznie niszczyl jakosc.. Ps.Dziala wam upload na Vimeo.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_k1 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 a dziś nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no wlasnie ;/ musze poczekac do jutra jak tylko bedzie sie dalo to wstawie filmy z lotow Fox-em ale neistety bez obrobki tz bez muzyki,widac jak chodze po model itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszb Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 możesz spróbować Sony Vegas, bardzo fajnie się tym konwertuje, dodaje efekty, tnie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja do konwersji używam Pazera free converter. http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2625&Pazera+Free+Video+to+3GP+Converter Video do 3gp. Lub w drugą stronę: http://download.chip.eu/pl/Pazera-Free-3GP-to-AVI-Converter-1.1_1408819.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.