Skocz do zawartości

BF 109E4 z depronu made in OBI ;)

sławek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję pokryć model bezbarwnym lakierem, porowatość depronu (nawet pokrytego farbkami) powoduje szybkie brudzenie się modelu.

Opublikowano

po pokryciu pierwszą warstwą farby model przeszlifowałem drobnym paierem,farba "usztywniła" mechatość modelu a papier ścierny to wygładził nie zdejmując koloru.Po pokryciu kolejną warswą model jest gładki-proste ,łatwe i przyjemne ;) no i lekkie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Troche wolnego,troche chęci,troche odpoczynku od Vikinga i wypadało pchnać troche prac nad ME

3949e8a3ce2783c7m.jpg

Nie byłem indywidualistą i pomalowałem MEsia w oklepany schemat malowania Gallanda (jeszcze ster na żółto i będzie finito)

Szerokokątny obiektyw troche przekłamał i model wyszedł na fotce jak by miał szkrzydła od szybowca :mrgreen: troszke je powiekrzyłem ale nie aż tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.