sławek Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 kołpaczek i dalsze malowanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Poezja Piękny model :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazoo Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Proponuję pokryć model bezbarwnym lakierem, porowatość depronu (nawet pokrytego farbkami) powoduje szybkie brudzenie się modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 po pokryciu pierwszą warstwą farby model przeszlifowałem drobnym paierem,farba "usztywniła" mechatość modelu a papier ścierny to wygładził nie zdejmując koloru.Po pokryciu kolejną warswą model jest gładki-proste ,łatwe i przyjemne no i lekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Troche wolnego,troche chęci,troche odpoczynku od Vikinga i wypadało pchnać troche prac nad ME Nie byłem indywidualistą i pomalowałem MEsia w oklepany schemat malowania Gallanda (jeszcze ster na żółto i będzie finito) Szerokokątny obiektyw troche przekłamał i model wyszedł na fotce jak by miał szkrzydła od szybowca :mrgreen: troszke je powiekrzyłem ale nie aż tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tylko pogratulować talentu do dłubania w depronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tylko pogratulować talentu do dłubania w depronie. I przede wszystkim cierpliwości!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu_94_ Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 I przede wszystkim cierpliwości!! Oraz precyzji normalnie ci zazdroszcze :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqn Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam! gratuluje modeliku. Niedługo też zaczne coś grzebać przy me109 K ale wersja balsowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.