gucio72 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Witam. Posiadam odbiornik corona cr8d, który ma piny opisane tylko 1-8 i nie wiem jak podłączyć zasilanie i pozostałe sprawy. Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Zasilanie więcej niż 5v? Jeżeli do 5v to wpinasz w wolny kanał w piny +-, a serwa w kolejności od funkcji. Jeżeli masz tak rozbudowany model ze wykorzystasz wszystkie kanały wtedy zasilanie podpinasz z jakimś serwem na kablu y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Według informacji z HB to zasilanie 4,8-6V Mam pakiet 3C 1300mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Najczesciej spotykane podłaczenie i pewnie również Twoje. Pakiet podpinasz do regulatora. regulator (jeśli ma BEC) do 3 kanału odbiornika (moze być kazdy inny.) i do odbiornika wszystkie serwa Niestety nie opisałeś co masz dokładnie podłaczać do tego odbiornika, wiec domyślam sie ze bedzie to max 4 małe serwa i regulotor 3F. Wiec może napisz dokładnie bo tak to można sobie zgadywać i pisać głupoty. Pakiet 3C?? Chyba chodzi Ci o 3S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jeżeli nie zasilasz modelu z silnikiem 3f to potrzebujesz układu bec. Ja osobiście używam wlacznika powerbox digi switch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Faktycznie 3S. Model, to Beta 1400 RTF na razie jest z oryginalną aparaturą, ale chciałbym przejść na zakupionego ostatnio TG9xr pro z modułem nadawczym i odbiornikiem corona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jeżeli beta ma silnik,a ma to pakiet podlaczasz do regulatora a wyjście z regulatora do odbiornika pod kanał gazu i w ten sposób masz zasilone pozostałe serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dzięki serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi