Callab Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 W dniach 23 - 29.08.2016r., odbyły się pod Lwowem na Ukrainie Mistrzostwa Świata w Modelarstwie Kosmicznym. Nasza reprezentacja zdobyła 16 medali w tym 5 złotych! Gratulacje! Nakręciłem kilka filmików z tego wydarzenia, które sukcesywnie montuję i będę wrzucał do sieci (to znaczy raz na tydzień, bo mam ograniczony transfer na Vimeo). Na początek polecam część 5, ostatnią (od końca zacząłem), która pokazuje dekorację - można się pozytywnie naładować patriotycznymi wartościami. Linki do filmów poniżej (sukcesywnie będę uzupełniał) Część 1 dzień 1 i 2 (Ceremonia Otwarcia, Seniorzy: S8; Juniorzy: S3) Część 2 dzień 3 (Seniorzy: S4, S6; Juniorzy: S1, S4) Część 3 dzień 4 i 5 (Seniorzy: S1, S3, S5, S9; Juniorzy: S5, S6, S8, S9) Część 4 dzień 6 (S7 Seniorzy i Juniorzy - makiety) Część 5 dzień 6 cd. (dekoracja) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Super i gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pojawiła się Część Pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jest już Część Druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 No i na koniec część trzecia. Dzień 4 i 5. Sporo polskich akcentów podczas dekoracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Gratulacje widać rakiety mamy super , lepsze niż panstwa zaawansowane w technologi kosmicznej Brawo Brawo Brawo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Fajna relacja, gratuluję doskonałych wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi