Jump to content

J-3 GRASSHOPPER

gosperos

Recommended Posts

Posted

witam

mam zamiar kupić ten model jak w temacie jestem laikiem jeśli chodzi o modele rc moje pytanie jest takie jaki aku kupić najlepiej, bo 10min latania a potem 4h ładowania to trochę za długo no i oczywiście uwzględniając wagę aku

pzdrawiam :?: :!:

a jak sie oblatam i mi sie to spodoba to mam zamiar sam zbudowac MESSERSCHMITT BF109 czy to dobry pomysl?

Posted

Tak po pierwsze to kazdy elektryczny RTF lata w okolicach 10-15 min, nie lepiej jest dolozyc i np kupic Sky Lady II badz Nemo(ktorego sam posiadam i lata sie fajnie)

Posted
bo 10min latania a potem 4h ładowania to trochę za długo

Sprawę rozwiązują:

1. Więcej niż jeden pakiet.

2. Dobra ładowarka.

Posted
ale z tym pakietem to dodatkowe obciążenie czy to jakoś wpłynie na jakość latania?

nierozumiem??

Chodzi Ci o drugi pakiet?? przeciez latasz na jednym, ladujesz, dajesz ostygnac silniczkowi, wsadzasz drugi pakiet i latasz, przeciez nie latasz z 2 pakietami...

Jesli chcesz na www.sklep.modelarnia.pl jest Nemo i mozna kupic dodatkowy pakiet bodajrze w cenie 38 zl

EDIT: Sorka pomylilem sklepy, juz jest ok:)

Posted

ok juz rozumiem tak myślałem ze podłączam drugi zestaw a nie pomyślałem ze wyjmuje rozładowany i wkładam na full załadowany dzięki za podpowiedzi

Posted

Ewentualnie można kupić szybko ładującą ładowarke + dobry pakiet i mamy do 20 min. latania.

Niestety cena przeraża. Ale coż, szczęścia z latania sie kupić nie da. :D

Pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.