Patryk Sokol Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam! Korzystając z tego, że po pokoju walał mi się bardzo fajny kadłubik produkcji SAU (swoją drogą on jest chyba niezniszczalny, przeżywa takie gleby, że aż dudni, a do dzisiaj dorobił się tylko małego odprysku lakieru), oraz płaskowniki węglowe tejże produkcji (wyciągnięte z DLG, po tym jak już skrzydła się zużyły). Zostało mi więc tylko wylaminować skrzydła i po 4 godzinach pracy (i 24h schnięcia laminatu w worku), powstało takie cudeńko: A teraz to, z czego jestem naprawdę zadowolony, czyli lustrzana powierzchnia skrzydła No i trochę suchych faktów: Zastosowane profile to zestaw wykorzystywany w Apogee (AG04-AG08-AG10), na wykresie wychodziło to pięknie, teraz trzeba zobaczyć, jak się w praktyce sprawdzi. Rozpiętości ma toto 1,30m, waga jeszcze nie znana (ale pewnie z 180-200g). Jedyne co mi jeszcze zostało to dorobić kołek i zalaminować łączenie płata :-) Być może jutro wstępnie go oblatam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam, i jak tam loty,dobrze się sprawuje modelik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Też jestem ciekaw jak lata Może jakiś film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Lata pięknie :-) Wysokość może nie taka jak w Super Gee (trochę klap brakuje), ale naprawdę fajna maszynka :-) Jak ktoś chce to na Żarze może pomacać :-) A filmik postaram sie nagrać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Bardzo fajnie by było jak byś nagrał jakiś filmik bo jestem bardzo ciekawy tego cudeńka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Cześć 8) Bardzo fajny modelik czekam na filmik :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.