Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam! jak tylko namyśliłem się co do zakupu EG Pro , to natychmiast je wszędzie wymiotło. Nigdzie nie ma w tej chwili. Przeglądając net natknąłem się na coś takiego model co o tym modelu sądzicie, miał by zastąpić EG pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 A to koniecznie ma być model piankowy? Bo jeśli nie to może kupiłbyś GEMa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 EGP są dostępne są tutaj. Juniora nie mam, ale czytałem, że to wierna kopia EGP, tylko pianka jest trochę twardsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jesli pianka jest rzeczywiscie podobna to warto ze wzgledu na naped wziac tego juniora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Adam, jak wierna kopia może mieć o 10 cm większą rozpiętość? Poza tym ma zdecydowanie mniej miejsca na pakiet, a właściwie to ma miejsce tylko w kabince, a nie jak EG pod skrzydłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 A to koniecznie ma być model piankowy? no raczej , myślę że dłużej wytrzyma Niestety umiejętności jeszcze kiepskie... :roll: Zamówiłem w Perfect Hobby, zobaczymy , to już trzecie miejsce gdzie zamawiam ten model... :evil: właśnie dostałem info - też nie ma :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Możesz wziąć Arcusa Robbe, tu jest . Według instrukcji , to jest najbardziej zbliżony do EG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.