pietka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kuba, ja chętnie odbiorę osobiście i dorzucę "na paliwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Dlatego wskazany jest pewien naddatek "na wszelki wypadek". Kuba, a o Twoje koszty nikt Cię nie zapytał ? To właśnie pozwolę sobie zapytać . Pro publico bono Ja tu nie płaczę że dokładam swoją pracę i kilka pln bo tak miało być z założenia tylko piszę w celu zminimalizowania dokładania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincek Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Koszulka dotarła, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witam. Jak tam zamówienie? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzisiaj dotarły czapki, oczywiście 3 sztuki idą do reklamacji, ja nie wiem jak oni to robią, szukałem innej firmy ale ceny zaczynają się od 25 pln a kończą prawie na 50 To co się da idzie w poniedziałek więc z środę u Was będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Welcome to Pyrrryk jak by kary płacili za pomyłki i opóźnienia to by na chleb nie zarobili no cóż. Taki mamy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiak Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Właśnie dotarła czapka i koszulka. Jakość materiału całkiem dobra. Nadruk też. Bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Ja również spieszę z podziękowaniem. Towar zgodny z normą wszystko jest ok. A i tak pomyślałem ze czegoś mi w tych koszulkach brakuje. I już wiem czego. Ale to może na przyszłą edycję koszulkową. Przydała by się na rękawkach szachownica lotnicza w kolorze. Taka chociażby jak tu. Raz jeszcze dzięki Kuba świetna robota Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Dzięki, doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ktoś jeszcze nie otrzymał przesyłki? Tadek nie wiem jak jest z użyciem szachownicy, obstawiam że stary wzór można używać bez problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ktoś jeszcze nie otrzymał przesyłki? Do mnie jeszcze nie doszła paczuszka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ktoś jeszcze nie otrzymał przesyłki? Tadek nie wiem jak jest z użyciem szachownicy, obstawiam że stary wzór można używać bez problemów? Ku mnie tyż nie doszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dajcie znać jak wylądują, skoro nie dzisiaj to pewnie w poniedziałek będą na miejscu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ponawiam pytanie, czy ktoś nie otrzymał jeszcze przesyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dostalem i ja, tylko tesciowa zapomniala mi powiedziec ze doszla paczka. Dzieki Kuba raz jescze.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 "Tadek nie wiem jak jest z użyciem szachownicy, obstawiam że stary wzór można używać bez problemów?" Starą prawdopodobnie można. Widać to u mnie na koszulce kupionej w sklepie. Wiec w następnej edycji można by to dodać. Oczywiście jeśli ktoś sobie życzy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dajcie znać jak wylądują, skoro nie dzisiaj to pewnie w poniedziałek będą na miejscu, Dziś umyślny po naukach, pakunek szlachetny od Pocztyliona przejąwszy, chwacko w zęby ucapiwszy duktem leśnym chyżo z nim pobieżył cztery mile i nakoniec pod progiem moim skromnym złożył : (jakość zdjęcia fatalna z kilku powodów - niska rozdzielczość, spora odległość, mglisto i umyślny w biegu ). Kuba, rozumiem, że tego nicku "KASIA" (#15) się nie dało, albo że to ja zamąciłem poprawkami/uzupełnieniami ? Nic to, da się z tym żyć ... Za to jakość tego przyodziewku całkiem dobra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Kiedy kolejna edycja koszulek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Kuba może pomyślimy o takim wzorze koszulki jest świetna z tymi szachownicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jak się uzbiera kilku chętnych to mogę złożyć zamówienie. Powiedzcie jak z jakością? Za tą cene chyba jakość jest znośna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi