attyla Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dokupiłem do odbiornika standart z rangevideo kamerkę kx 191 inadajnik 500 mW , dorobiłem kabelki , sprawdziłem na sucho czy po podłaczeniu do akumulatora żelowego 12V napięcia na wtyczkach są prawidłowe na kamerke idzie 12,2 V na nadajnik 5.0 V czyli wszystko prawidłowo podpiołem odbiornik do telewizora właczyłem zasilanie i nic na nadajniku i odbiorniku ustawiłem kanał 3 potem 1 i nic sprawdziłem napiecie na wyjsciu kabla vido z odbiornika i jest 2,67 V czy to prawidłowa wartosć , na wyjsciu z kamerki do odbiornika jest z kolei 0,8V nie mam juz sił się z tym bawić , macie jakies pomysły co moze być nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 A masz obraz z kamerki? Podłącz ją do wejścia wideo telewizora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 sprawdziłem przed chwila tak obraz video jest na tv sprawdziłem jeszcze raz napięcia na wyjsciu video z kamery i jest od 1 do 0,8 V natomiast na wyjściu z odbiornika 2,4 ghz jest az 2,69 V i chyba w tym tkwi problem ? odbiornik jest po prostu uszkodzony o ile się orientuje to sygnal video powinien miec wartość 1V a nie 2,69V . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.