mardis Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Chciałbym powitać wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję, iż uda mi się tutaj znaleźć rozwiązanie moich problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Związanych z modelarstwem ? Coś więcej możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardis Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Zainstalowałem symulator Aerofly Pro. Próbuję zgrać go z joystickiem Madcatz V.1. Nie potrafię przypisać poszczególnych sterów samolotów z kanałami joysticka. Nie znam na tyle dobrze języka angielskiego aby zrozumieć za co odpowiadają poszczególne stery tak, aby bez problemu sterować samolotem lub szybowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi