Przemad Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam wszystkich! Dziś miałem swój pierwszy lot modelem Cessna 480 no i .. skrzydło złamane. Z tego co widzę jest problem, żeby je kupić (takie jak tu: https://www.gimmik.net/Skrzydla_Cessna_480,o,2755.html ). Samolot czekał ze 4 lata na pierwszy lot Widziałem, że są forumowicze, którzy przerabiali swoje modele. Liczę, że ktoś podpowie jak takie skrzydło mogę naprawić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 To nie temat do takich zapytań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemad Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Tak wiem To tylko info z czym tu przyszedłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi