Michał09091 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Siemka!Mam na imię Michał, latam na szybowcach oraz od pół roku na małym modelu z epp (sky king F959). Zamierzam kupić coś lepszego, ale o tym w innym temacie. Liczę na waszą pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 EPBY ??? możesz mi to przetłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał09091 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 EPBY ??? możesz mi to przetłumaczyć ? Kod ICAO - EPBY oznacza Bydgoszcz; np dla Krakowa jest epkk, poznania eppo itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ok , ja taki czasem niekumaty To napisz po prostu Bydgoszcz i otwieramy furtkę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał09091 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ok , ja taki czasem niekumaty To napisz po prostu Bydgoszcz i otwieramy furtkę ... lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Znakomicie . Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi