Łukasz94 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Nazywam się Łukasz, mieszkam w Górze (okolice Brzeszcz,Pszczyny) przygodę z modelarstwem zapoczątkowały u mnie słynne klocki z Dani, spedzanie po kilkanaście godzin dziennie z tym tworzywem to była normalność. Następnym etapem była zabawa z modelami do sklejania i tu pierwsze poklejone i pocięte paluchy. Gdy już byłem bardziej odwarzny zacząłem kombinować z pradem silniczki gniazdka i dzięki Bogu wybite bezpieczniki xD Ostatnim etapem do latania rc było złapanie zajawki na lotnisku w Bojszowach, pamiętam jak w drodze do Babci mijałem latających i prosiłem tato zatrzym się, skręć na chwilę. No i się doprosiłem, pierwsze loty modelem, nadajnik po kilka sekund w rekach no i latam, obecnie chyba moge powiedzieć że idzie mi całkiem dobrze. obecnie latm piankowcami extra MPX i twin starem dla relaksu. Nadeszła wiec chwila na wieksze maszyny i tutaj przydadzą się rady forumowiczów Mam nadzieję że będę na tyle aktywny że administrator mnie nie wyleje, a o wspomnianym niedawno na forum chodzeniu po bulki postaram się pamiętać i omijać. Z Góry dzięki za przyjęcie, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi