wareks Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Już od dłuższego czasu podczytuję forum pragnąc nadążyć za ogromnym postępem technicznym również i w tej dziedzinie jaka jest modelarstwo. Swoją przygodę z budową modeli zaczynałem kiedy materiał trzeba było "zdobywać" a potem to wszystko próbować kleić klejem Kazeinowym. Często z marnym skutkiem. Próba zakupu aparatury zakończyła się w Państwowej Inspekcji Radiowej odmową "bo przecież macie ojca w Ameryce" Mimo wszystko było fajnie i ciekawie:) Długo czekałem ale mam więcej czasu i chyba nadszedł czas na powrót do odłożonych na wiele, wiele lat zainteresowań. Wybaczcie nie będę się rozpisywał ale pozwólcie że będę Was podglądał i podczytywał. Pozdrawiam Wacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi