DawidMikulski Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mam kilka hobby związanych z modelarstwem: elektronika oraz fotografia.Miałem kiedyś kilka latających "modeli RC" z marketu i zajawkę żeby złożyć własny quadcopter, niestety wtedy ceny podzespołów były nieziemskie.Obecnie wsiąkłem w kategorie bardziej przyziemną, dokładniej to w pojazdy elektryczne.Chciałbym dołączyć do Waszego grona by zasięgnąć rady fachowców.Jak uda mi się skończyć mój projekt, chciałbym wnieść trochę do forum i podzielić się moją wiedzą.To co zapewne administracje najbardziej obchodzi: nie, nie zadaje głupich i nie przemyślanych pytań.Mam konkretne cele i nadzieje, że znajdę tutaj ludzi którzy będą mi chcieli pomóc, ponieważ podobno nic tak nie łączy jak wspólna pasja.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Witaj w klubie, będzie nam miło poznać Twój punkt widzenia na techniczne sprawy związane z modelarstwem jako takim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Forum wita Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi