DawidMikulski Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Mam kilka hobby związanych z modelarstwem: elektronika oraz fotografia.Miałem kiedyś kilka latających "modeli RC" z marketu i zajawkę żeby złożyć własny quadcopter, niestety wtedy ceny podzespołów były nieziemskie.Obecnie wsiąkłem w kategorie bardziej przyziemną, dokładniej to w pojazdy elektryczne.Chciałbym dołączyć do Waszego grona by zasięgnąć rady fachowców.Jak uda mi się skończyć mój projekt, chciałbym wnieść trochę do forum i podzielić się moją wiedzą.To co zapewne administracje najbardziej obchodzi: nie, nie zadaje głupich i nie przemyślanych pytań.Mam konkretne cele i nadzieje, że znajdę tutaj ludzi którzy będą mi chcieli pomóc, ponieważ podobno nic tak nie łączy jak wspólna pasja.Pozdrawiam! Cytuj
RomanJ4 Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Witaj w klubie, będzie nam miło poznać Twój punkt widzenia na techniczne sprawy związane z modelarstwem jako takim... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi