Patryykk Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ja małem go kupić ale kasy typek mi nie che dać to jest jak wichterek Tutaj koledze oczywiście chodzi o Wicherka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Auto spalinowe za 560 zł :!: Podasz link :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 ach Ci młodzi sami nie wiedza czego chca... auto samolot łodz i co jeszcze? a najlepiej wszystko za darmo. Samochod spalinowy za 560zł uwierz to nie moze byc jakosciowa rewelacja. a silnik spalinowy to ja polecam asp 15A bo kupiłem go ostatnio i bez wiekszych problemow go odpaliłem i docieram na paliwie sport 5% nitro. swieca Os max A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tutaj macie linki o które prosił EnzO_CK, http://allegro.pl/item400221350_nowy_subaru_nitro_1_10_cyclone_on_road_poznan.html http://allegro.pl/item398633381_nowosc_mini_nitro_truggy_rc_w_super_cenie_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak chcesz już auto to dozbieraj sobie drugie 500zł i kup pożądne, z firmowym silnikiem i firomwej marki np, Kyosho albo Tamya. Ja cie do niczego nie nakłaniam tylko ostrzegam, że taki zestaw może być badziewny jeżeli chodzi o jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Po za tym po każdej jeździe trzeba czyścić łożyska, filtry, amortyzatory i dbać o sprzęgło, skrzynie biegów. Troche sie na tym trzeba znać bo rozmawiałem niedawno z kierownikiem takiej modelarni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.