dombas1304 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Czy moglibyście mi napisać co Waszym zdaniem przedstawia zdjęcie? Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dźwignie napędu sterów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dombas1304 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Moim zdaniem również. Zdjęcie znalazłem w ofercie jednego ze sklepów modelarskich ogłaszających się na allegro, a w tytule było napisane "Aluminiowy popychacz serwa 31x30mm (para) (5084971843)" Bardzo grzecznie zapytałem do czego ten przedmiot służy i czy serwo wymaga popychania i się zaczęło. Ktoś kto odebrał wiadomość (chyba właściciel) dosłownie zmieszał mnie z błotem (mogę przytoczyć listy tego pana). Piszę o tym bo może wypadałoby stworzyć (a może jest już) ranking sklepów. Ten, czyli TECHMIXPOL (hobbywawa) odradzam za brak wychowania osoby, która zawiaduje sklepem. Polecam szczerze ABC-RC i sklep Pana Radka Oleksego (OL-PEN MODEL). Polecam natomiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Robert jest cały dział "handlowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dombas1304 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Przepraszam. Więcej nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi