krzysiek 1 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam kolegów ,jak w temacie jaki motorek zaproponujecie do metrówki ww1 Spad XIII. Jest tego bardzo dużo a ponieważ jest to mój pierwszy esiak 1 to nie mam pojęcia który wybrać ,każda podpowiedz mile widziana (żeby od razu nie pożarł lipola a trochę polatał) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 A to u nas nie możesz zapytać Taki: PowerHD HD2830-16 730kV Śmigło GWS 11x7 i jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Dzięki Piotr za podpowiedz wracam do nas skoro nikt nie ma nic do powiedzenia,(najpierw skończę pajperka na makiety u nas a potem a zajem ę się esiakiem ale zacznę temat u nas jak zacznę budowę ,będę miał trochę pytań :mam nadzieje że ktoś z braci płocka pomorze z budową esiaka) jednak płock jest w porządku!!!!!!!. bez urazy dla pozostałych wielbicieli modelarstwa a skoro esa ww 1 co sądzisz Piotr o MOTORKU https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F32435%5F%5FhexTronik%5FDT700%5FBrushless%5FOutrunner%5F700kv%5FEU%5FWarehouse%5F.html lub http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=38455&aff=14090 troszkę tańsze ????? a mam zamiar zamawiać troszkę rzeczy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Każdy z nich się nada i każdy ma swoje wady. DT700 bardzo fajny silnik za bardziej niż zacną cenę. Wada: miękkie osie tych silników. Dobrać propsaver, przykręcić, resztę osi uciąć. Ten "naleśnik" ma z kolei 16 pól i nie każdy budżetowy regiel go obsłuży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ok dzięki za podpowiedz. A nie da się dopasować ośkę z innego modelu chodzi mi o DT700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 nie próbowałem. ale powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi