Grzegorz Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam serdecznie. Czy ktoś wie coś o tym modelu: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6573&Product_Name=YAK55__.50e_3D_ARF_98% Czy nadaje się na uspalinowienie? Wygląda bardzo atrakcyjnie, podejrzewam natomiast problemy z transportem i cłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To brać to: TM CAP 232 60 size ARF 63inch ! Idealnie mieści się w wadze, jest na stanie w sporej ilości, no i cena baaardzo atrakcyjna - w najgorszym przypadku będzie nieco droższą podpałką pod gilla . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Właśnie, trzeba by wystosować do nich jakąś zbiorową petycję, bo waga paczki i tak jest, dwukrotnie zawyżona, a zdefiniowana uniemożliwia nam zakupy. W ogóle to myślę, że oni więcej zarabiają na kosztach transportu jak na wysyłanym towarze. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 napisałeś wcześniej 5.5kg, więc Ładziak podał model mieszczący się idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 model dostępny w polsce http://nastik.pl/tm-yak55-50e-arf-p-2110.html?osCsid=8f612b8342527d2ddac84e9043826ef4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 dostepny w polsce ale jaka cena!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ja zamówiłem tego Cap'a i czekam teraz tylko na paczkę mam nadzieje że nie będzie komplikacji Wysyłka 50$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Cap'a i czekam teraz tylko na paczkę Mam nadzieję że nie nastawiasz się na latanie 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Mówisz że nie da rady ? Jak nie będzie dawał rady to będę sobie rekreacyjnie latał i uczył się beczek akcentowanych albo wolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ten cap to chyba kopia tego który jest w nastiku. Model sam w sobie lata poprawnie, nie jest też skrajnie ciężki jednak do 3D się nie nadaje, na większe wychylania SW reaguje ostrym zerwaniem strug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.