Irek M Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Otrzymałem całą siatę Modelarza - kompletne roczniki 68-72 r. Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym artykułem czy rysunkami to służę pomocą.
Paweł Prauss Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Otrzymałem całą siatę Modelarza - kompletne roczniki 68-72 r. Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym artykułem czy rysunkami to służę pomocą. Łatwo powiedzieć - a skąd mamy wiedzieć co w nich jest Proponuję abyś wrzucił tu spisy treści jeśli oczywiście masz na to czas i ochotę, to z pewnością poszerzy nasze horyzonty
woj-tech Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Robię historię Mistrzów Polski modeli akrobacyjnych na uwięzi http://f2b.cba.pl/html3/mstpol.htm i brakuje mi danych z roku 1970 i 1971. Jak by ci się chciało przejrzeć czy przypadkiem są jakieś informacje był bym wdzięczny. Pozdrawiam Wojtek.
Irek M Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Paweł - niestety nie będę robił spisu z 5 lat - nie mam czasu na to. Ale jeśli coś z konkretnego numeru/numerów to owszem. Wojtek - przejrzę te roczniki i dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi