Irek M Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Otrzymałem całą siatę Modelarza - kompletne roczniki 68-72 r. Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym artykułem czy rysunkami to służę pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Otrzymałem całą siatę Modelarza - kompletne roczniki 68-72 r. Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym artykułem czy rysunkami to służę pomocą. Łatwo powiedzieć - a skąd mamy wiedzieć co w nich jest Proponuję abyś wrzucił tu spisy treści jeśli oczywiście masz na to czas i ochotę, to z pewnością poszerzy nasze horyzonty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Robię historię Mistrzów Polski modeli akrobacyjnych na uwięzi http://f2b.cba.pl/html3/mstpol.htm i brakuje mi danych z roku 1970 i 1971. Jak by ci się chciało przejrzeć czy przypadkiem są jakieś informacje był bym wdzięczny. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Paweł - niestety nie będę robił spisu z 5 lat - nie mam czasu na to. Ale jeśli coś z konkretnego numeru/numerów to owszem. Wojtek - przejrzę te roczniki i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi