Leszek Mróz Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam, Chcę kupić średnie wielkości śmigło na przód i tył w sklepie modele.sklep.pl Problem w tym że nie wiem co oznaczają cyfry np: 3x6 Potrzebuję szybkiego wyjaśnienia Jeżeli ma ktoś ochotę to mam dwa różne wejścia w akumulatorze i do silnika (deans i XT60) i chciałbym mieć oba zlutowane na XT60. Potrzebuję więc jakiegoś taniego servisu w Warszawie. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Pierwsza cyfra to średnica, druga skok śmigła. Te wymiary są w calach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Popatrz, tu jest wszystko opisane http://abc-rc.pl/kompendium-smigla#axzz4N5315BX1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Mróz Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi