tanad Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Szkoda mówić. Już rodzina uznała, że "po mnie". No cóż jak trzyma to trzyma jak najgorsza bakteria (ukryta taka) co to się budzi po latach. Tak więc jestem, i znowu czynnym modelarzem. (TRADYCJA MODELARSKA NIE POZWALA MI LATAĆ STYROPIANEM W CZYSTEJ POSTACI< ANI INNEJ ŻADNE GĄBKOWATEJ POSTACI) jak model to model. Jestem wrogiem elaporu i zwolennikiem (prawie że wielbicielem) folii do pokryć, żywic piecio, dziesięcio minutowych i innych "szybkich" klejów. Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy "twardogłowego" wierz lub nie ale depron i elapor zrewolucjonizowały modelarstwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Swój człowiek. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No i znowu z Krakowa :-) Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witaj. Nie wyskakuj ze styropianem i innymi plastykami bo wywołasz wojnę.Albo Cię zjedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 bo wywołasz wojnę No a tego byśmy bardzo nie chcieli Bo bylo juz tu pare ostrych tematów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.