motyl Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Kolejny szwagier zarażony To już trzeci. Tym razem zakupiliśmy od Stośka full osprzęt. tytułowy modelik wyposażenie, 2 pakiety i aparaturke Optic6 Złożenie modelu wziołem na siebie, oblot pewnie też. Pasownie by było spotkać się z @tomson'em on ma Flasha5 ja mam kabel więc łatwiej mi będzie obu nauczyc latac A tu fotki skończonego modelu Pewnie jeszce dziś się szwagier zaloguje to moće będzie kontynuaował wątek dalej tu albo w kraksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ale kółka a co siedzi w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ładny, a skąd wzieliście te kółka?? Bardzo oryginalne i stylowe chociaż pasują raczej do jakiegoś oldtimera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Kółka są w zestawie , miałem takiego ,świetnie lata i bardzo dorze że własnie ten model wybraliście na pierwszy. Łatwy w pilotażu , a lotki dają możliwości lotów troche przyjemniejszych niż po okręgu. Mój poległ jak syn przydwonił centralnie w drzewo i skleiłem go żywicą, zrobił sie o 50 % cięższy a czas lotu spadł poniżej kilku minut ,W sumie to latał już na siłę. Polecam wszystkim jako pierwszy model (lotki można nie wycinać i steować tylko 3 kanałami -gaz,kierunek ,wysokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mnie sie wydaje że takie ma w zestawie. Ile goły zestaw modelu kosztował ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ile kosztował to już nasza tajemnica handlowa ale stosiek ma je po 139zł http://nastik.pl/estarter-trainer-p-402.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Mnie sie wydaje że takie ma w zestawie. Ile goły zestaw modelu kosztował ?? Ja też kupiłem go w Nastiku w ub. roku ale kółek nie było w zestawie a cena też 139 zł. Przy okazji, model lata świetnie (do dziś) i jest bardzo przyjemny w pilotarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Heja!!! Mozesz napisac, jakie wyposazenie do niego daliscie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja dałem do niego bezszczotkowiec TowerPro, nie pamiętam numeru (jestem w pracy). Śmiglo GWS 8x4 i pakiet lipo 7,4V 1500. Regulator DYNAM 18A. Na tym zestawie lata na spokojno 25 minut a ostrzej to 15-20 minut. Zakładałem pakiet 11,1V ale lata bardzo szybko, ten silnik z tym śmigłem pakietem ma ciąg około 600g. Na ten model to za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 My latamy na 3s1p Lipolach W serwa micro DYNAM x3szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Heja!!! Dzieki za odpowiedz! :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 My latamy na 3s1p Lipolach W serwa micro DYNAM x3szt Ja używam w tym modelu 2 serw Conrada i jedno do lotek też DYNAM, jeszcze mnie nie zawiodły 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Fajnie się nim latało, w sam raz dla początkującego Podwozie to chyba tylko dla picu bo zaraz się oderwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Fajnie się nim latało, E no co ty Dalej sie nim fajnie lata Paweł nawet dziś wylatał 2 pakiety, wylądował poprawnie 2 razy i raz tak sobie. A model cały Zresztą niech się sam wypowie jak się latało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 witam Jak już wiecie jestem kolejnym zarażonymi i BARDZO początkującym w tej chorobie, ale jakoś idzie - to jakoś niech motyl oceni..... Dzisiaj mogę powiedzieć iż dzień był udany - 0 strat - 2 udane starty z ziemi - no i dwa bezkolizyjne lądowania - chyba nieźle jak na kogoś kto latał dopiero czwarty raz.... :mrgreen: Tomaszu Podwozie tak wkleiłem że prędzej kadłub się połamie niż kółeczka odpadną A swoją drogą to zajęcie wciąga - i to niepokojąco bardzo... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.