Tomasz D. Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jestem początkującym (mimo, że podstarzałym) modelarzem ale to chyba zbyt stanowczo powiedziane. W okolicach przedmaturalnych (1974-1978) zbudowałem coś do latania na uwięzi, potem drugie, potem przymierzyłem się do Wicherka, ale matura, studia, dom, żona, dzieci, praca... Znacie to. Teraz, między innymi dzięki temu forum, wróciłem do modelarstwa. O ileż łatwiej dzisiaj być modelarzem!! Te technologie, dostępność materiałów no i w kieszeni jakoś łatwiej wydłubać parę zaskórniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witaj kolego-zmień awatar ,lub go nie używaj. Poczytaj regulamin -tam wyraźnie jest napisane co z awatarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Tomaszu, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi