Artur Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 poniewaz zima w pelni, a ja zakonczylem budowe Sharka czas wziasc sie za cos nowego poniewaz nie lubie gotowcow , wzorujac sie na planach Futany narysowalem cos takiego: rozpietosc 145cm dlugosc wraz z kolpakiem 145 cm podwozie w skrzydle klapy i lotki profil skrzydla naca 0012 profil usterzenia naca 0010 troszke poszerzony kadłub planowany silnik: 4T 91 magnum lub ASP oczywiscie to tylko zarys bede rysowal dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ale acro-pylon bedzie Mniam ... Podwozie bym zrobił jak normalnie czyli na pałaku - aż sie prosi o węglowe Jaka to ma mieć cieciwe płata ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 dolozylem wymiary do rysunku, a co do podwozia to zastanawiam sie nad chowanym, ale jeszcze niewiem Skad wiedziales ze chodzi mi po głowie pylon -acro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Inaczej to wygląda jak acro ktory ma krecić figury na dużych prędkosciach Jak możesz to zwymiauj cały model ale zastanawia mnie czy skrzydło nie powinno iśc troche do tyłu ... Ogółem sie zaj..... prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Model mi się podoba ! Czy coś więcej powstało niż projekt? Może bśmy cioś razem pociągneli ? (Taka przerwa od Łosia.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jak grupowo to i ja chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 narazie tylko rysunki, ostatnio mam malo czasu, a dokladnie wszystko zaprojektowac to zajmuje kilka godzin Do konca tygodnia wszystko bedzie narysowane w corelu 11 i oczywiscie zainteresowanym udostepnie Mysle ze latac bedzie nezle bo proporcje sa wziete z futany, profil naca 0012 sprawdzony do szybkiego akrobata, zas klapy i klapolotki zmiksowane w nadajniku moga dac ladne strome zejscie do ladowania (oczywiscie mozna bez klap zrobic, ale chcialem miec model z pelna mechanizacja skrzydla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.