Kwasiu Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Mam znajomego w USA i czy byłaby możliwość żeby on zapłacił za zakupy w hobbycity a paczka przyszła do mnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Zawsze podajesz namiary na siebie - te z dowodu i namiary odbiorcy przesyłki więc chyba jest taka możliwosć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Oczywiście. Pamiętać należy o dokładnym potwierdzeniu w HC, że to np. PREZENT i ma być wysłany do PL a nie do USA. P.S. Cło, podatki i tp. oczywiście będziesz musiał opłacić (o ile w ogóle będziesz musiał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Z US to raczej pewne iż podatek i Vatt wliczą. Z UH tylko jak będziesz miał pecha :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 a hobbycity znajduje się w UH czy USA?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 a hobbycity znajduje się w UH czy USA?? w HK = hong kong = chiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ło matko!!!!! A co to takiego hon-kong???????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Oczywiście. Pamiętać należy o dokładnym potwierdzeniu w HC, że to np. PREZENT i ma być wysłany do PL a nie do USA. Nic nie trzeba potwierdzać,jaki prezent? Obsługa sklepu i tak napisze to co zazwyczaj.Musisz odpowiednio zmienić,wypełnić pole shipping address,jeżeli przesyłka ma być wysłana w inne miejsce niż to gdzie mieszka zamawiający. ps. Irek hon-kong to młodszy brat King Konga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Olo - to chyba tak samo jak łódka małego [Dżona} - dżonka :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 nic nie trzeba wypełniać czy zmieniać bo potem to już nie wiadomo gdzie to wyślą. 1. rejestrujesz się na siebie i podajesz swój adres 2. robisz zakupy ale nie płacisz 3. podajesz znajomemu login i hasło 4. on się loguje na ciebie i robi manual order payments i płaci (naprawdę musi być dobry znajomy) 5. logujesz się ty i sprawdzasz czy zmienił się status zamówienia na zapłacone 6. zmieniasz hasło żeby znajomy nie wykręcił ci numeru jak nadejdą gorsze czasy i nie będzie już dobrym znajomym 7. czekasz na paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Swój sposób sprawdziłem trzykrotnie,przesyłki dotarły. Płatność manual robiłem dwa razy i odradzam bo wydłuża się niepotrzebnie czas całego zamówienia. Gdzieś już czytałem że właśnie w tym sklepie ktoś miał kłopoty z logowaniem jak coś pomajstrował przy zmianie hasła,sam tego nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.