kwi@tek Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Poszukuje materiału na zrobienie kabinki w modelu szybowca kabinka dość duża szeroka ok 20 cm i długa 35 cm co polecacie na wytłoczkę dodam że kopyto już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 VIVAK https://www.ef3m.pl/pl/p/Plyta-PETG-VIVAK-bezbarwna-0,5mm-50x70cm/575 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 dzięki Krzysztof za linka szukałem i nie znalazłem a grubość 0,5 wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Znane mi osłony są z 0,5 pod warunkiem klejenia do ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A propo wtrącę się do rozmowy , a nie lepiej kupić tu www.tuplex.pl cały arkusz za ok 50zł. Będzie na zapas i starczy na kilkanaście kabinek , bo i czasem za 1-razem nie wyjdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi