stypa63 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam. Mam na imię Kuba, mam 29 lat i po prostu lubię latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stypa63 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam. Mam na imię Kuba, mam 29 lat i po prostu lubię latać Pochodzę z grzywny a modelarstwem interesuje się już ładne pare lat. Latam samolotami z napędem elektrycznym od motoszybowców po akrobaty i myśliwce. Czasami też lubię pojeździć spalinowym savage X z rodziny HPI. Modelarstwem zaraził mnie ojciec który też swego czasu bawił się w modele szybowców swobodnie latających. PS. Mam nadzieję że teraz spełniłem wszystkie regulaminowe warunki rejestracji i przywitania się z użytkownikami forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi