Olorin Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witajcie! Zapraszamy na mikołajkowe zawody Air Combat ESA 03.12.2016r. Zawody odbędą się na stadionie w Dobroszycach niedaleko Oleśnicy. Kilka informacji: Data: 03.12.2016r. Miejsce: stadion w Dobroszycach Organizator: Krzysztof Wieczorek i Wojciech Krajnik Planowane jest rozegranie po 3 rundy WWI i WWII + finały. Start zapisów: godz. 9.00 Start zawodów: godz. 10.00 Zapisy proszę kierować na adres: karolwd na gmail.com Zapisy trwają do czwartku 01.12.2016r włącznie. Dodatkowe informacje pojawią się wkrótce. Lista startowa: http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?t=1317&postdays=0&postorder=asc&start=0
Olorin Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ponieważ pojawiają się pytania to informuję, że zawody się odbędą! Zapraszamy jutro! Ponieważ pojawiają się pytania to informuję, że zawody się odbędą! Zapraszamy jutro!
TooM Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zawody się odbyły,byliśmy z Aliną tylko chwilkę ale udało mi się sędziować Marcina .Do zobaczenia w przyszłym sezonie https://photos.google.com/share/AF1QipMtZogj1homEzhQ6hQsWAXkaW_mYo45994yYwZzYnq7iduUlAfa4-M2TeHaEr_Taw?key=QnFIUzhUN0cyckVmeEx5THBVMDctakFoZ3FxZ0NR
JacekO Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Chcę ogromnie podziękować Wojtkowi, który sprowokował zawody oraz osobom, które przyczyniły się do zorganizowania mikołajkowych zawodów, ratując tym samym zakończenie sezonu ESA w roku 2016! Pogoda była super - nawet na kilka chwil wyszło słońce i zapomniałem jak jest zimno... Pomysł z mikołajkowymi medalami/pucharami wydrukowanymi na drukarce 3D - super Podziękowania dla wszystkich zawodników, którzy przyjechali na zimowe zawody za wspólnie spędzony czas oraz Jarkowi za pożyczenie pakietu i Marcinowi za udostępnienie skrzyneczki Grzechu, Marku - super zdjęcia! Wyjątkowo dużo razy namierzyliście mojego Albatrosa, mimo tego, że pierwszą rundę skończyłem po 18 sekundach . Jak było krwawo - widać na zdjęciach Tutaj kilka fotografii ode mnie: www.ModeleRC.info
JacekO Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Trochę późno, ale dorzucam jeszcze krótki film z zawodów:
Rekomendowane odpowiedzi