Olorin Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witajcie! Zapraszamy na mikołajkowe zawody Air Combat ESA 03.12.2016r. Zawody odbędą się na stadionie w Dobroszycach niedaleko Oleśnicy. Kilka informacji: Data: 03.12.2016r. Miejsce: stadion w Dobroszycach Organizator: Krzysztof Wieczorek i Wojciech Krajnik Planowane jest rozegranie po 3 rundy WWI i WWII + finały. Start zapisów: godz. 9.00 Start zawodów: godz. 10.00 Zapisy proszę kierować na adres: karolwd na gmail.com Zapisy trwają do czwartku 01.12.2016r włącznie. Dodatkowe informacje pojawią się wkrótce. Lista startowa: http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?t=1317&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ponieważ pojawiają się pytania to informuję, że zawody się odbędą! Zapraszamy jutro! Ponieważ pojawiają się pytania to informuję, że zawody się odbędą! Zapraszamy jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zawody się odbyły,byliśmy z Aliną tylko chwilkę ale udało mi się sędziować Marcina .Do zobaczenia w przyszłym sezonie https://photos.google.com/share/AF1QipMtZogj1homEzhQ6hQsWAXkaW_mYo45994yYwZzYnq7iduUlAfa4-M2TeHaEr_Taw?key=QnFIUzhUN0cyckVmeEx5THBVMDctakFoZ3FxZ0NR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Chcę ogromnie podziękować Wojtkowi, który sprowokował zawody oraz osobom, które przyczyniły się do zorganizowania mikołajkowych zawodów, ratując tym samym zakończenie sezonu ESA w roku 2016! Pogoda była super - nawet na kilka chwil wyszło słońce i zapomniałem jak jest zimno... Pomysł z mikołajkowymi medalami/pucharami wydrukowanymi na drukarce 3D - super Podziękowania dla wszystkich zawodników, którzy przyjechali na zimowe zawody za wspólnie spędzony czas oraz Jarkowi za pożyczenie pakietu i Marcinowi za udostępnienie skrzyneczki Grzechu, Marku - super zdjęcia! Wyjątkowo dużo razy namierzyliście mojego Albatrosa, mimo tego, że pierwszą rundę skończyłem po 18 sekundach . Jak było krwawo - widać na zdjęciach Tutaj kilka fotografii ode mnie: www.ModeleRC.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Trochę późno, ale dorzucam jeszcze krótki film z zawodów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi