KRUUP Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jakie cudeńka można zrobić jak sie ma dużo wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czy tylko ja widzę w tych pływakach (chyba) czy podwoziu silniki odrzutowe? Zrobiłem szybko obrazek poglądowy, który pokazuję o co mi chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jakie cudeńka można zrobić jak sie ma dużo wolnego czasu Moja żonka robi takie cuda w origami modułowym -podziwiam za cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 To nie moje dzieło. Znajomy, znajomego robi takie zabawki Chciałem pokazać, bo naprawde fajnie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 To nie moje dzieło. Znajomy, znajomego robi takie zabawki Chciałem pokazać, bo naprawde fajnie to wyglada Jutro spróbuję namówić małżonkę na podobne dzieło , super to wygląda gratulacje dla znajomego za talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czarobest to są silniki turbowentylatorowe jak już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Oczywiście, jednak silnik turbowentylatorowy to chyba jeden z typów silników odrzutowych. Oczywiście podziwiam pracę, sam umiem tylko zrobić czołg i jaskółkę a to było tylko luźne skojarzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi