Urisiel Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam wszystkich Na imie mam Andrzej, mam 26 lat i pochodze z Radomia. Przygode z modelarstwem rozpoczalem juz w dziecinstwie. Glownie modele bburago 1/24 i 1/18. Pare razy probowalem sil w modelarstwie papierowym ale na tamte czasy nic z tego nie wyszlo. Zawsze marzylem o modelach rc, niestety fundusze na to nie pozwalaly. Obecnie: Duza kolekcja Lego - glownie pociagi oraz City. Pare realiatycznych modeli Technic. Moze to i nie typowe modelarstwo ale u mnie robic beda za eksponaty ( czekam na budowe gabloty ) Niedawno zlozna Warszawa M20 z wyd. De agostini. Jakis rok temu kupiony, uzywany model Graupner Crawler sygnowany marka HILTI. (Niestety, po 15min urwal sie wal - typowy problem z tym modelem. Oryginal niedostepny w niemcowni. Dorabia sie nowy w PL a ostatnio znalazlem na.aukcjach w chinach - trzeba zamowic ) I na ostatek - po ogromnych bojach z zona ( modelarstwo to tylko jedna z wielu moich zajawek, na ktore, wedlug mojej zony wydaje fortune) kupilem model RC troche bardziej pro. I miedzy innymi dlatego tez jestem na tym forum gdyz sam nie wiem co to za model Z tego co juz sie zoorientowalem jest to Tamiya TRF ale, ktory model? Nie wiem Mam ogromna nadzieje, ze z pomoca forum i innuch uzytkownikow znajde odpowiedzi na wszelkie moje pytania. Jeszcze raz serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi