Gość horn3t Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Moja żona buduje takie dioramy na święta ładne i smaczne a co u Was się buduje na święta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bardzo sympatyczne My produkujemy komponenty ale jeszcze nie łączyliśmy ich w całość, zresztą pierwsza partia nie doczekała świąt, to jest takie pyszne! Chatka jest pieczona jako prefabrykaty, w technologii wielkiej płyty piernikowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tak prefabrykaty z płyt ale to prototyp, w przyszłym roku wspomogę małżonkę swoimi pomysłami konstrukcyjnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 No to ja jestem tradycjonalistą (Sosna i balsa) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi