Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gdzie dostanę łożyska i ośkę oraz ok. ile będą kosztowały te części ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jak się nie mylę to łożyska dostaniesz na allegro, a z ośka mogą być problemy, jak mi się skrzywiła przy krecie to pod pasowałem z cdromu, w nim są takie ośki które robią jako szyny do lasera ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Allegro - there is everything that you need ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Allegro - there is everything that you need ... genialna myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Allegro - there is everything that you need ... genialna myśl a co to znaczy ?? :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 No to kupie na allegro.Ale które z tej strony: http://allegro.pl/search.php?string=%C5%82o%C5%BCysko&category=8760&country=1 do tych dwóch łożysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wez suwmiarke, albo nawet prosta linijke i zmierz. Masz przeciez wzor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ten wzór to ja namalowałem żeby pokazać jakie mam łożyska o jakich wymiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Krystian ośkę z Cd możesz dostać odemnie jeżeli taka by cię interesowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 W jakiej cenie? Ale wątpię bo może sam poszukam w moich klamotach może coś znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Motyl : Allegro = Allegro Reszta zdania to - tam jest wszystko czego ci potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Krystian ja NIE chcę Ci tego sprzedać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dzienkuję za taką propozycję ale nie skożystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Rozmawiałem Wczoraj ze Skalen z Allegro on ma takie ośki i łożyska 6zł A jak powiesz że jesteś z Forum to po 5zł jak chcesz to na allegro jest jego GG. Na aukcji tego nie wystawia ale ma takie rzeczy musisz mu tylko dać znać na GG o co chodzi to napewno sie dogadacie. On sprzedaje te silniki to i zestawy naprawcze też ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrK. Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Wyczerpujący test Bm2408-21 wraz z pomiarami osiągów na różnych śmigłach znajdziecie tu http://www.slowflyer.ch/downloads/bm240821.pdf Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.