robas69 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Cześć Adam, czy jak chcę zasilić jeszcze prądem z regulatora odbiornik, a mam też wykorzystane 4 wejścia/wyjścia na serwa to wpinane jeden Y kabel i zasilam serwo + odbiornik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Cześć Robert. Nie trzeba zasilać odbiornika dodatkowym kablem. Odbiornik dostaje napięcie przez te cztery kable. Dlatego napisałem wyżej że serwo podwozia podłączyłem bezpośrednio do odbiornika i działa. Dlaczego "lewicowy" ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Cześć Adam, dziękuję Ci bardzo. Pisałem w telefonie. Miało być "leciwego". Nie zauważyłem na co mi zmienił. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi