lejajo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam serdecznie! Pochodzę z okolic Szczecina. Z modelarstwem właściwie nie miałem za bardzo do czynienie, jednak bardzo ciągnie mnie do rozpoczęcia przygody z tym pięknym hobby. Z tego tytułu naszło mnie parę pytań, na które chciałbym poznać odpowiedzi. Mam nadzieję, że się dogadamy. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Janie ,proszę o uzupełnienie wieku w profilu i na pewno się dogadamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lejajo Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 A tak, już gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi