miros18 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam, Chciałem zapytać gdzie można kupić taśmę pakową kolorową w sklepach ?. Byłem dziś w Castroramie ale nie było, wiem ze jest na allegro ;p , ale wolałbym kupić w sklepie. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Poszukaj w papierniczym sklepie albo w sklepie plastycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 W mojej wewsi kupiłem w Hurtowni biurowo-papierniczej P.S. po dwa zyle za kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 JA kupowałem w ksiegarni ale teraz tylko allegro .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jak kupuje w hurtowni opakowań. Czasami mają też w sklepach papierniczych. A jak nie ma to zostaje Allegro. Motyl podawał w jakimś temacie link do aukcji na której są dobre i tanie taśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.