Przemek092 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam mam na imię Przemek pochodze radomska ostatnio zainteresowały mnie modele RC lecz nie należę do tych którzy wszystko kupują gotowe i idą na łatwiznę więc chciał bym zbudować własny pojazd tylko brak mi wiedzy na Temat sterowania takiego pojazdu a ciał bym zrobić go z mini quada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Napisałeś to na jednym wdechu ? Jakiś tam przecinek,kropka by się przydała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek092 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sorki trochę kiepsko u mnie z polskim :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Spoko ale się chociaż staraj . Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi