Wojtass_nt Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich starszych ale również młodszych (niemniej doświadczonych) modelarzy. Na wstępie tak o wieku ponieważ jestem rocznik 1988 czyli mam skończone 20 lat. (zaniżam średnią ) 9 miesięcy w roku jestem studentem a w wolnym czasie zarabiam na swoje zachcianki przez rękodzieło. Więcej info dla ciekawskich w moim profilu o kliknięciu w link do strony. Łatwa kasa z nieba mi nie leci więc nie mogę sobie pozwolić od razu na nie wiadomo jakie kokosy Głównie do zakupu modelu zmusiła mnie wakacyjna nuda i zainteresowanie modelami RC. Jeśli chodzi o latanie modelami to jestem zielony. 2 loty- 2 pęknięte śmigła :F Jednak nie znaczy to, że nie wiem o co w tych chodzi. Od wielu lat systematycznie przeglądam wydania Modelarza. Popełniłem na starcie jeden poważny błąd. Mianowicie kupiłem Corsair'a z allegro. Tak tego ze styropianu za 319zł. Więcej w temacie który lada moment założę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 witaj i buduj, buduj i lataj, lataj by przyjemność z tego mieć. pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witaj strudzony wędrowcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.