Jet233 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam serdecznie wszystkich modelarzy i forumowiczów Zawodowo i z zamiłowania maszynista w PKP Intercity, prywatnie modelarz kolejowy, samochodowy w rc i....początkujący w dziedzinie lotnictwa Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam, proponuję na początek przeczytać regulamin forum Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet233 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam, proponuję na początek przeczytać regulamin forum Pozdrawiam! Z propozycji skorzystałem - przeczytałem regulamin. Niestety nie mam głupkowatego kapelusika aby zrobić sobie w nim fotke. Regulamin jest niedorzeczny - tym bardziej, że są tu użytkownicy, których awatar jest także - "nieregulaminowy" a jednak są. Debilizm. Mogę być dobrym modelarzem bez udziału w tej dziwnej społeczności. Proszę mnie usunąć Żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ufff.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi