Jet233 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Witam serdecznie wszystkich modelarzy i forumowiczów Zawodowo i z zamiłowania maszynista w PKP Intercity, prywatnie modelarz kolejowy, samochodowy w rc i....początkujący w dziedzinie lotnictwa Pozdrawiam Wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirek Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Witam, proponuję na początek przeczytać regulamin forum Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jet233 Posted January 11, 2017 Author Share Posted January 11, 2017 Witam, proponuję na początek przeczytać regulamin forum Pozdrawiam! Z propozycji skorzystałem - przeczytałem regulamin. Niestety nie mam głupkowatego kapelusika aby zrobić sobie w nim fotke. Regulamin jest niedorzeczny - tym bardziej, że są tu użytkownicy, których awatar jest także - "nieregulaminowy" a jednak są. Debilizm. Mogę być dobrym modelarzem bez udziału w tej dziwnej społeczności. Proszę mnie usunąć Żegnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz D. Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Ufff.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts