AndyCopter Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Parę lat temu, mój bardzo dobry znajomy Krzysztof (Urhel), przekonał mnie do wożenia jak i On sam, modelu w bagażniku, by w wolnej chwili, zrobić sobie półgodzinną przerwę i polatać modelem. Tak więc, moim ulubionym modelem "do bagażnika" stał się SkySurfer, najbardziej wytrzymały piankolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Sądząc po braku klap to chyba wersja 1400? Ja mam 2000 i też bez trudu się mieści do bagażnika. Ba, Powerzone 2600 też się mieści od kiedy zrobiłem mu odejmowany ogon. Może chodzi o to by się mieścił w stanie rozłożonym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (...)Może chodzi o to by się mieścił w stanie rozłożonym? Dokładnie tak. I niekoniecznie chodzi o latanie jak Crazy Horst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja wożę protoplastę Sky Surfera czyli Easy Stara, ze skrzydłem wklejonym na stałe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Niezmiennie od lat wożę w bagażniku swój flagowy model koptera, przygotowanie do lotu łącznie z podłączeniem gimbala czołowego 3min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi