JumperTomek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam, Czy konfigurował ktoś może klapy w APM ? Mam problem, bo radio ma tylko 6 kanałów ( optic 6) a 6 kanałem steruje trybami lotu i nie mam jak ich włączyć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Na temat automatycznego załączania klap poczytaj tu, a pozatym również i tu. A przy okazji, opisz jak wykorzystałeś kanały, skoro Ci ich zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 1,2,3,4 standardowo 5 to też jest lotka, ale ja mam na 1 po y kablu. A wszystkie dodatkowe przełączniki na apce działają jako 6 tylko ;/ a ten mam jako 3 pozycyjny do zmiany trybów lotu ;/ Ustawiłem te auto klapy i ciekawi mnie to jak zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi