mirowski Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Mam na imię Rafał. Lubię coś zrobić, naprawić, zepsuć.Trochę doświadczeń z automatyką, elektroniką, AVR, ARM, modelami latającymi i jeżdżącymi.Wpadałem tu ze względu na pierwsze przygody z drukiem 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Imienniku ,jak coś lubisz zepsuć to witaj w klubie . Mam jednak pytanie czy Twój awatar to faktycznie Ty czy bliżej nieokreślona osoba ? (zerknij na regulamin odnośnie awataru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirowski Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 W zasadzie jest to rysunek wykonany przeze mnie, ale nie przedstawiam mojej osoby.Już zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witaj zatem na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi