Pablo_433 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 prosze o informacje gdzie kupic i jakiej pojemnosci akumulator do zasilania zapłonu silnika benzynowega obecnie ako starcza mi na dwa loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ja nie wiem, ale zwykle w takich sytuacja pomocne sa informacje typu jaki to silnik, marka oraz pojemnosc, oraz jaki aku juz masz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 mam pięc paluszków NIMH i są za mało prądowe a silnik SPE 26 ccm -jeden dwa loty i po aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mój zapłon silnika XYZ 26cm zasilam 5x2700 NIMH. Za jedną "sesją" silnik pracował spokojnie 40min ale to nie był kres pojemności pakietu. Na nastepny dzień też starczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ok ale jakiej wielkosci masz te nimh-y ,ja mam paluszki czy to nie jest za mało wydajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 W wielkości paluszka wystarczą,kup Sanyo 2700 lub 2300 i będziesz zadowolony. http://nastik.pl/sanyo-2700-nimh-p-1947.html Ja używam 2700 i gratuluję oblotu Spacewalkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Pakiet zrobiłem z tych paluszków Sanyo, które pokazał Olo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 olo, model lata -ale ten silnik to ?????????? nie to ,China nikomu nie polecam pośpieszyłem sie troszke ciągle nie wkręca sie na obroty a dotarty jest i na nowej świecy ,obroty są takie niestabilne ,może to wina tych moich aku. ze tak szybko siadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Mój chińczyk akurat i pracuje stabilnie i łatwo wkręca się na obroty co zresztą widac i słychać na filmach. Co prawda model jeszcze nie latał ale w tej chwili nie mam żadnych zastrzeżeń co do silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam. Do silnika Roto 35Vi używam akumulatorów 4xGP4300 NIMH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.