Marek24 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Jestem nowy na tym forum Mam 24 lata a modelarstwem zajmuje się od dzieciństwa. Mieszkam w Wojkowicach niedaleko Katowic. Obecnie składam "Prząśniczke" A na co dzień latam takimi samolotami jak (Ultimate 120 - opisany w "RC Przegląd modelarski nr 5/2008; quest 50arf; Wicherek; P-51D; i kilka trenerków) jest tez troszkę modeli na uwięzi. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Cześć.Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witaj na forum! Z których jesteś Wojkowic,Komornych czy Kościelnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Proszę wybaczyć że dopiero teraz odpisuje Jestem z Wojkowic Komornych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.