kreis84 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja mowie - za 2 godzinki a po pieciu dzwonie "ze juz sie pakuje" hmmm mowilem - Teraz juz nawet nie pyta ... ale zawsze zyczy milego latania I tak ma być! Bo trzeba sobie tolerancyjną babę brarać Chociaż moja lubi sobie popatrzeć jak się kręcę po niebie. Wszystkie moje filmiki z modelami to jej robota. Teraz ćwiczy troszkę na symulatorze, mam zamiar wyszykować jej moje stwre RWD do polatania, tylko boję się że z czasem będą awantury o nadajnik :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Moja baba ukochana nie cierpi patrzeć jak latam . Ale w tym roku sama mnie wyganiała na lotnisko . Za to nie zapomni 2 czy 3 razy kontrolnie zadzwonić z pytaniem co robię i czy dobrze mi się lata. Za to nigdy nie muszę się stresować czy mam wrócić na 12 czy na 24 do domu. Zaś co tyczy modli to przelicznik jest prosty. Koszt jej szafy z butami kontra moje modele. Jak widać kupuję coraz większe i droższe więc pewnie sprzedawcy obuwia, też nie mają obaw o swoje jutro :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jak widać kupuję coraz większe i droższe więc pewnie sprzedawcy obuwia, też nie mają obaw o swoje jutro Otworz sklep z butami - zarobisz na jeszcze wieksze modele XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Koszt jej szafy z butami kontra moje modele. Więc nie jestem sam!!! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 meteor, widzę, że i Zenek się na fotce załapał tak, oraz kolega który chwilę wcześniej utopił Akację 3,2m :evil: dobrze ze ciepła woda była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.